HAIR ~ B ~ TWEENZ
een creatie van ROBERT A. ANZIVINO
Bevestigen:
maak een verdeling in het haar waardoor een bevestigingslijn ontstaat en kam het haar waar de clips zullen bevestigd worden
Breng het haarstuk op de bevestigingslijn en schuif de open clips over het het haar. Zorg dat het niet doorhangt.
Druk de verschillende clips dicht
Trek wat van uw eigen haar door de openingen van het haarstuk tussen de banden (enkel bij HBT-TT). Hierdoor onstaat er geen lijn-effect. Laat dan uw eigen haar over het haarstuk vallen.
Clip:
Neem even tijd om de speciale kam-clip te ontdekken. Deze zorgt voor een mooie en veilige bevestiging. Om te openen en sluiten moet u de clip vasthouden aan de zijkant en het midden omhoog en naar beneden duwen.Wanneer open zullen de tanden van de rubberen band weg staan waardoor de kam in het haar kan schuiven. Wanneer gesloten zullen de tanden dicht tegen de rubberen band zitten zodat er extra steun is.
Bij veelvuldig gebruik:
Als de HBT continu gedragen wordt dan is het beter dat u de bevestigingspunten op uw eigen haar wisselt zodat de trekkracht niet altijd aan dezelfde haren gebeurt.
Herkrullen (enkel bij echt haar):

Pin uw HBT op een stijlblok of een zacht kaal oefenhoofd. Breng de gekozen rollen aan (gebruik pinnen om de rollen vaster te zetten); spoel en verzadig het haar volledig met heet water. Dan spoel het haar terug met de koudste waterstand van de kraan. Laat het gewoon drogen voordat u de rollen verwijdert (geen warmtetoevoeging gebruiken)

Reinigen:

Stap 1: Borstel het haarstukje uit met een borstel met zachte haren. Verwijder op een zachte manier eventuele knopen met de hand. Was het met de hand in koud water (nooit warm!) met een speciale shampoo voor haarstukjes van natuurlijk haar. Laat de shampoo 3 tot 5 minuten intrekken dan masseer kort , draai het haarstuk om en laat het nog 1 minuut intrekken.

Stap 2: Spoel met proper, koud water (een tweede keer spoelen is soms nodig als er resten van de shampoo op het haar zitten.

Stap3: Verwijder het haarstuk uit het spoelwater en schud overtollig water weg . Spuit dan met conditioner spray op het haarstuk en laat het gewoon op een natuurlijke manier drogen voordat u het gaat stylen of hergebruiken. Gebruik nooit warmte (haardroger, lampen, verwarming,..) om het haarstuk te drogen.